Finansiering

NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S finansierer kun biler gennem anerkendte finansieringsselskaber. Ansøgning sker direkte online fra vores butik, og typisk kan der gives svar inden for 5-15 minutter. Vi har markedet for finansiering under skarp overvågning, og vælger vores samarbejdspartnere med omhu.

En finansiering er skræddersyet til den enkelte kunde, og kan typisk deles op i to:

0-20 % udbetaling er et blancolån uden pant i bilen. Perfekt til kunder som ønsker ny eller nyere bil uden at have penge op af lommen. Du skal kunne fremvise årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold. Lånet kan løbe i op til 96 måneder, dog skal bilen være betalt når den fylder 15 år. 

20 % => er et almindeligt kreditkøb. Dvs., at der bliver taget ejendomsforbehold i bilen. Kunden får til gengæld en attraktiv rente, der stilles typisk ingen krav om dokumentation, og behandlingstiden for en kreditvurdering er typisk max 10 minutter. Lånet kan løbe i op til 96 måneder, dog skal bilen være betalt når den fylder 12 år.

NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S arbejder i øjeblikket sammen med følgende:

Santander -200

SANTANDER COMSUMER BANK

Santander blev grundlagt for mere end 150 år siden, og er i 2005, 2008 og 2012 kåret som ”Verdens Bedste Bank” og er blandt de 10 største banker i verden. Santander er markedsledende indenfor bilfinansiering, og kan tilbyde bindende svar indenfor 5 minutter.

samt:

Acceptauto -logo

Accept Auto A/S er et selskab med primær fokus på finansiering og leasing af biler.

Selskabet er etableret år 2009 med et fundament i godt 200 aktionærer fra den frie del af serviceværksteder og autoforhandlere i Danmark. Aktionærerne er alle medlemmer af CAD og/eller DBFU.