Værksted

Vi er stolte af at byde dig og din bil velkommen til dit lokale værksted i Hørsholm, hvor vi selv mener, at vi tilbyder det bedste fra to verdener. Vi byder dig plads i vores louge-arrangement i vores flotte salgsafdeling, hvor der står et udvalg af kaffe og te til rådighed kombineret med spændende læsning for enhver smag - ligesom hos de autoriseret forhandlere. Men vores timepriser er meget langt fra de autoriserede forhandleres, og vi sætter stadig vores kunder i højsædet og har fokus på kvalitet i vores arbejde. 

Vores værksted er både til private og erhvervskunder. Vi har desværre måtte opgive vores aut. salg af Chevrolet-biler, da General Motors har valgt at trække mærket ud af Europa. Men vi er stadig specialister i at servicere alle Chevrolet-modeller.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller lufthavnen. Vi tager os af det periodiske syn i vores egen uvildige Synshal og vi søger for en klargøring eller undervognsbehandling af bilen i vores klargøringscenter.

Vi tilbyder virksomheder yderst fordelagtige værkstedsaftaler og personaleordninger, med store besparelser og fordele. Mange virksomheder bruger aftalen som et personalegode, som er gratis for virksomheden at tilbyde sit personale.

 

Vision

Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for vores kunder, for det er vores overbevisning, at vi på den måde får nye loyale kunder samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

 

Forsikringsskader

Hos NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde lejebil på meget attraktive vilkår i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.